Kilograme de fructe coapte, cu gustul de odinioara, la indemana copiilor si parintilor


Veti culege fructe mari si coapte chiar de pe trunchi, tot anul, fara efort

Creat la inceput de catre gradinarul familiei regale a Angliei, pentru regina si copiii ei, au fost necesari mai apoi 20 de ani de dezvoltare in Institutul Agronomic britanic, paradisul gradinilor, pentru a da viata acestui arbust, usor de plantat, rezistent, care produce incredibile recolte in ciorchine, chiar pe trunchi.

Cercetarile agronomice au permis, de asemenea, crearea de fructe cu gustul de odinioara: ferme, crocante, zemoase, dulci si parfumate.

Da, sunt veritabile coloane de fructe, pe care le veti putea recolta repede, tot anul.

Fructe suculente cu gustul de odinioara

Dar, cel mai interesant va fi sa vedeti ce figura vor face vecinii si prietenii, cand vor vedea acesti arbusti pe balconul, terasa sau gradina dumneavoastra, purtandu-si numeroasele fructe colorate chiar pe trunchi.

Cand copiii sau nepotii vor veni sa-si umple cosul cu fructe, va veti aminti cu placere de fructele din copilarie, dulci si gustoase.

La indemana tuturor

Nu este necesara nicio cunostinta speciala, pentru a poseda acesti arbusti si a-i planta. Pe langa faptul ca sunt foarte economici, veti avea de mancat sau de oferit fructe 100% bio. Usor ca un joc de copii. In plus, nu este necesara vreo intretinere deosebita. Desigur, puteti limita inaltimea arbustului dumneavoastra de 70 cm (1 m, 1,5 m, 2 m dumneavoastra decideti).

Cum va putem propune un astfel de pret-cadou (de la mai putin de 20 lei) cand acesti arbusti se vand in pepiniere cu 99 lei/bucata?

Raspunsul e simplu: cu 2 ani in urma am inregistrat un enorm succes cu acesti arbusti ”coloana de fructe” de pe trunchiul carora se pot culege ciorchini de fructe. Insa, productia slaba de arbori nu ne-a permis sa satisfacem toate cererile si am intrerupt rapid campania publicitara. Deci, avand aceasta experienta, acum 2 ani (timpul necesar, arbustilor ”coloana de fructe” sa ajunga la maturitate in provincia engleza, pentru a rodi imediat dupa plantare) am facut o comanda mare la pepiniera noastra. Evident, am obtinut un pret de achizitie imbatabil si va oferim ocazia de a profita si dumneavoastra de aceasta economie. De asemenea, sistemul nostru de vanzare directa, fara intermediari, ne-a ajutat sa ajungem la acest pret cu adevarat cadou.

Nu pierdeti niciun minut!

Perioada de plantare este din octombrie pana in martie. Asadar, nu pierdeti timpul si achizitionati-i chiar azi, pentru a putea incepe sa va recoltati fructele cat mai repede, la cateva luni dupa plantare.

Culegeti acasa (terasa, balcon sau gradina) toate aceste fructe, tot anul

Arbustii nostri ”coloana de pere Conférence (Pyrus communis)” rodesc pere zemoase si dulci, cu pielita galben-verzuie, ce devine rosiatica si parfumata cand sunt coapte.

Arbustii nostri ”coloana de mere Idared (Malus domestica)” dau mere crocante, zemoase, dulci-acrisoare si parfumate.

Arbustii nostri ”coloana de cirese Bigarreau (Prunus avium)” dau cirese dulci si carnoase.


Cu cele 10 avantaje ale arbustilor ”coloana de fructe”, veti provoca invidie.

1. Veti culege fructe tot anul

2. Fructe bio cu gustul de odinioara

3. Fructe in ciorchini, chiar de pe trunchi

4. Recolte mari, fara a astepta ani intregi

5. Inaltime pe care o puteti limita

6. Rezistenti la boli si la inghet

7. Bucuria copiilor si a celor mari

8. Garantie pe viata, nu riscati un leu

9. Pana la 78% reducere, fructe economice

10. Ocupa putin loc (ideal pe balcon, terasa, gradina)


Garantie pe viata

Acesti arbusti sunt garantati pe viata. Daca, indiferent de motiv, nu sunteti multumiti, este suficient sa ni-i returnati si va vom rambursa integral prin mandat postal pe numele dumneavoastra. Aveti la dispozitie ani intregi, deci nu va asumati niciun risc financiar.